Postet nga: dhurata hoxha

Gjykimi i ish-ministres Dhurata Hoxha dhe i të tjerëve, dëshmon eksperti financiar

Në gjykimin e ish-ministres së Integrimeve Europiane, Dhurata Hoxha, dhe të pandehurve Gëzim Dushi, Fitim Mustafa dhe Ekrem Tahiri, në seancën e 04.06.2024 është dëgjuar dëshmia e ...

Administrohen provat materiale në gjykimin ndaj ish ministres Dhurata Hoxha

Ish-ministrja Dhurata Hoxha, Gëzim Dushi, Fitim Mustafa dhe Ekrem Tahiri, janë ulur në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës për t`u pë...

Kontrata e lobimit, Apeli dëgjon ankesat rreth rastit të lirimit nga akuza të ish-ministres Hoxha dhe të tjerëve

Gjykata e Apelit, më 08.04.2024 ka trajtuar rastin e lirimit nga akuza më 28.04.2023 të ish-ministres së Integrimit Europian, Dhurata Hoxha, ish-drejtorit të Prokurimit publik, Fitim Mustafa, dhe tre ish-sekretarëve të ...

Gjykimi ndaj ish-ministres Hoxha, vazhdon dëgjimi i dëshmitarëve

Ish-ministrja Dhurata Hoxha, Gëzim Dushi, Fitim Mustafa dhe Ekrem Tahiri u ulën sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës për t`...

Dhurata Hoxha (25.07.2023) Foto- Laurant Berisha

Dy dëshmitarë dëshmuan në gjykimin e ish-ministres Dhurata Hoxha, e akuzuar se paratë e Ministrisë i shfrytëzoi për fushatë zgjedhore

Dhurata Hoxha, Gëzim Dushi, Fitim Mustafa dhe Ekrem Tahiri dolën sërish para Gjykatës për t’u përballur me akuzat për keqpërdorim dhe ...

Dhurata Hoxha (25.07.2023) Foto- Laurant Berisha

Dështon seanca gjyqësore ndaj ish-ministres Hoxha, akuzohet se paratë e Ministrisë i përdori për promovimin e fushatës zgjedhore

Ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj ish-ministres së Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxha, Gëzim Dushi, Fitim Mustafa dhe Ekrem Tahiri  të cilët po akuzohen për ...

Bekim Jashari dëshmitar në gjyq: Nëse këta dalin fajtorë edhe unë jam fajtor, sepse për gjithçka kemi qenë në koordinim

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seanca gjyqësore ndaj ish-drejtorit të Agjencisë së Shërbimeve të Navigacionit Ajror (ASHNA), Bahri Nuredinit, dhe menaxherit Driton Mehaj, të akuzuar ...

Bekim Jashari pritet të dëshmojë në gjykimin ndaj Driton Mehajt dhe Bahri Nuredinit

Driton Mehaj dhe Bahri Nuredini, ish-zyrtarë të Agjencisë së Shërbimeve të Navigacionit Ajror, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare kanë dalë para gjykatës së ...