Postet nga: keqpërdorim i detyrës zyrtare

Gjilan, Gjykata liron nga akuza fermerin dhe zyrtarin Komunal, akuzoheshin për mashtrim me subvencione

Të akuzuar për mashtrim me subvencione dhe keqpërdorim të detyrës zyrtare Zvonko Petroviq dhe Bojan Trajkoviq, janë liruar nga akuza prej Gjykatës së Gjilanit.

Kryetari i Dragashit: Komuna nuk u dëmtua nga zgjedhja e operatorit më të shtrenjtë për dru e pelet

Kontrata e nënshkruar për furnizim me dru për ngrohje dhe pelet nga zyrtari i prokurimit të Dragashit Nuro Ismaili, solli në cilësinë e dëshmitarit, kryetarin ...

Apeli refuzon ankesat ndaj dy ish zyrtarëve të Komunës së Prizrenit të akuzuar për këmbimin e pronës publike

Gjykata e Apelit i ka refuzuar si të pabazuar ankesat e Shqipëron Krasniqit dhe Arben Krasniqit, të cilët po akuzohen se kanë bërë këmbimin e pronë...

Sërish dështon seanca ndaj ish drejtorit të Administratës së Prizrenit, Ilir Baldedaj

Seanca ndaj Ilir Baldedaj, i  akuzuar nga Prokuroria se në mënyrë të kundërligjshme ka shpallur tenderë për dy projekte, por më pas ato nuk i ka funksionalizuar ...

Ndaj ish-sekretarit të KPK-së, i akuzuar për disa vepra penale, hidhen poshtë dy pika të akuzës për shpërdorim detyre

Ndaj ish-sekretarit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim Krasniqit, janë hedhur poshtë dy pika të akuzës për shpërdorim të detyrës zyrtare nga Gjykata e ...

Supremja refuzon ankesën e ekzaminerit të dënuar për ndihmën e dhënë kandidates për patentë shofer

Gjykata Supreme ka refuzuar kërkesën për mbrojtje të ligjshmërisë ndaj Gëzim Kryeziut për shkak të dënimit prej 1 viti e 6 muaj burgim për ...

Arrestohet një zyrtar i gjendjes civile në Lipjan, dyshohet se ua vodhi identitetin 4 qytetarëve të Kosovës

Një zyrtar i gjendjes civile në Lipjan është arrestuar nën dyshimin se ka regjistruar katër shtetas të Republikës së Shqipërisë në ‘Librin Amëz të Lindurve’ ...

Dyshimet se u shtrua asfalt më holl seç parashihej në kontratë, dalin në gjyq zyrtarë të Komunës e pronarë biznesesh

Të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, Salih Kqiku, shef i Zyrës së Prokurimit në Komunën e Gjilanit, ish-drejtori i Urbanizmit, Valon Shefkiu, udhëheqë...