Postet nga: Gjykata Komerciale

Maliqi: Për Gjykatën Komerciale, KGJK u detyrua të marrë gjyqtarë nga gjykatat themelore dhe ajo e Apelit

Drejtori i Sekretariatit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Shkelzen Maliqi, në emisionin “Kallxo Përnime” në debatin për administratën e sistemit të drejtësisë, ka ...

Kuvendi i Kosovës miraton projektligjin për Gjykatën Komerciale

Në seancën e sotme Kuvendi i Kosovës ka miratuar projektligjin për themelimin e Gjykatës Komerciale.

Miratohet në parim projektligji për themelimin e Gjykatës Komerciale

Me 66 vota pro, asnjë kundër dhe 5 abstenime, Kuvendi i Kosovës ka miratuar në parim projektligjin për themelimin e Gjykatës Komerciale.

Ministrja Hajdari prezanton projektligjin për themelimin e Gjykatës Komerciale

Ministrja e Tregtisë dhe Insdustrië, Rozeta Hajdari ka prezantuar në Kuvendin e Kosovës, projektligjin për themelimin e Gjykatës Komerciale.

Bizneset mirëpresin krijimin e Gjykatës Komerciale

Jahir Morina, afarist nga Kosova, ka mbi një dekadë që ka konteste gjyqësore për dy biznese të tij dhe ende nuk ka një zgjidhje përfundimtare. Ai tregon ...

Qeveria miraton projektligjin për Gjykatën Komerciale

Qeveria e Kosovës e ka miratuar projektligjin për Gjykatën Komerciale të iniciuar nga Ministria e Drejtësisë.

Ministria e Drejtësisë dërgon në Qeveri projektligjin për themelimin e Gjykatës Komerciale

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka njoftuar se sot kanë dërguar në Qeveri projektligjin për themelimin e Gjykatës Komerciale.

Ministria e Drejtësisë ka nisur diskutimet për projektligjin për Gjykatën Komerciale

Ministria e Drejtësisë, përmes një postimi në Facebook ka bërë të ditur se gjatë ditës së sotme është zhvilluar një takim nga zyrtarë të saj, në ...