Postet nga: Masar Gërdovci

Uran Ismaili në vetizolim, përsëri nuk mund të dëshmojë për rastin e vrasjes në "Bon Vivant"

Në gjykimin ndaj të akuzuarve  për vrasjen e rojes së lokalit “Bon Vivant”,  Masar Gërdovci dhe Sherif Krasniqi përsëri mungoi dëshmitari Uran Ismaili.

Gjykata nuk e gjen adresën e Uran Ismailit për ta ftuar të dëshmojë për rastin e vrasjes në "Bon Vivant"

Sot në gjykatë e Prishtinës ka vazhduar seanca e rigjykimit ndaj të akuzuarve Masar Gërdovci dhe Sherif Krasniqi të akuzuar se në bashkëkryerje kanë kryer veprën ...

Gjykata nuk e ka adresën e Uran Ismajlit, dëshmitar në gjykimin e vrasjes në "Bon Vivant"

Ish- Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismajli nuk është paraqitur në Gjykatën e Prishtinës ku ishte ftuar si dëshmitar në rastin e vrasjes në lokalin “Bon ...

Vrasja në ‘Bon Vivant’ kthehet në rigjykim  

 

Momentet kur Gjykata shpall dënime të rënda për vrasjen në 'Bon Vivant'

Masar Gërdovci e Sherif Krasniqi u  shpallën fajtorë në gjykimin për vrasjen e Rrahman Ukës në lokalin 'Bon Vivant', shkruan KALLXO.com.

Mbrojtja kërkon lirimin e të akuzuarve për vrasjen në ‘Bon Vivant’

“Para Zotit dhe para robit jam i pastër”, deklaroi Sherif Krasniqi, njëri nga të akuzuarit për vrasjen e Rrahman Ukës.

Gjykimi për vrasjen në ‘Bon Vivant’, sot fjala përfundimtare

Gjykimi për vrasjen e Rrahman Ukës, vrasje kjo e cila ka ndodhur në vitin 2014, i është afruar fundit.

Vrasja në ‘Bon Vivant’, i Akuzuari Përmend një ‘Letër’ nga i Bashkakuzuari

Në gjykimin për vrasjen e Rrahman Ukës, roje e lokalit “Bon Vivant”, i akuzuari Sherif Krasniqi pati akuza ndaj të akuzuarit tjetër, Masar Gërdovci. Të dy ...