Postet nga: adem grabovci

Apeli liron nga akuza Adem Grabovcin për rastin “Pronto”

Gjykata e Apelit ka marrë vendim me të cilin sot ka vërtetuar aktgjykimin lirues ndaj Adem Grabovcit dhe Sedat Gashit në rastin e njohur “Pronto”.

Arsyetimi i Supremes për rastin "Pronto"

Në korrik të vitit të kaluar Gjykata e Apelit kishte marrë vendim me të cilin e kishte aprovuar pjesërisht ankesën e Prokurorisë Speciale, dhe vendimin lirues të Gjykatë...

Supremja e kthen në Apel rastin "Pronto”

Në korrik të vitit të kaluar Gjykata e Apelit kishte marrë vendim me të cilin e kishte aprovuar pjesërisht ankesën e Prokurorisë Speciale,  dhe vendimin lirues të Gjykatë...

Rasti 'Pronto', Besim Beqaj: I tërë ky proces është mbi bazën e thashethemeve dhe demagogjisë

Ish-ministri i Zhvillimit Ekonomik, Besim Beqaj, ka dhënë sot mbrojtjen në gjykimin e tij në rastin e njohur si “Pronto”.

Gjykimi i Adem Grabovcit: Në përgjime flet më së shumti, në gjykatë mbyll gojën

Ish-shefi i grupit parlamentar të PDK-së, Adem Grabovci ka zgjedhur të mbrohet në heshtje në gjykimin që po vazhdon për rastin e përgjimeve ‘Pronto’.

Gjykimi i ‘Pronto’: Dy dëshmitarë tregojnë si u zgjodhën në krye të bordeve

Në gjykimin ndaj zyrtarëve të PDK-së të akuzuar në rastin ‘pronto’, të premten ka dëshmuar ish-shefi i ndërmarrjes “Infrakos”, Sejdi Hoxha.

Dëshmia e Sejdi Hoxhës në gjykimin e Adem Grabovcit dhe të tjerëve në rastin 'Pronto'

Në gjykimin  për shefat e  PDK-ës në rastin PRONTO sot u  dëgjua ish shefi  ekzekutiv  të ‘’Infra-Kosit’’  Sejdi Hoxha.

Adem Grabovci dhe të tjerët para Gjykatës për rastin 'Pronto'

Të akuzuarit e rastit ‘Pronto’ edhe sot pritet të ballafaqohen me aktakuzën e Prokurorisë Speciale në Gjykatën e Prishtinës.