Airplane is flying in colorful sky at sunset. Landscape with passenger airplane, blue sky with orange and pink clouds. Aircraft is landing. Business and commercial. Travel. Aerial view. Transport

Udhëto nga Gjermania drejt Prishtinës për vetëm 99 euro

Qytetet gjermane bartin me vete histori dhe bukuri qindra vjeçare. Një vizitë në cilindo qytet gjerman, të krijon kujtime të paharrueshme.

Andaj, kompania Prishtina Ticket, do të kujdeset në vazhdimësi që me ofertat e saj të iu mundësoj të gjithë atyre që dëshirojnë të udhëtojnë drejt qyteteve gjermane ose anasjelltas me çmime speciale.

Ju mund të përfitoni tani nga oferta speciale, ku mund të udhëtoni nga Berlini, Nürnbergu ose Münster Osnabrück drejt Prishtinës për vetëm 99 euro. Udhëtimet përfshijnë nisjet gjatë muajit prill 2024.

Ofertat promocionale përfshin nisjen nga Berlini, Nurnbergu dhe Munsteri, derisa në çmim përfshihen:

📌 Free Check-in

📌 Carry on Bag 6 kg

📌 Baggage 20 kg

Qytetarët përveç këtyre destinacioneve, gjatë gjithë vitit 2024 do të mund të rezervojnë biletat e udhëtimit në drejtim të qyteteve të tjera evropiane si: Stuttgart, Düsseldorf, München, Växjö-Smaland, Ljubljana, Halmstad, Luxemburg, Memmingen dhe anasjelltas.

Si ta rezervoni biletën tuaj?

Mjafton të hyni në ueb-faqen www.prishtinaticket.net dhe drejtohuni në ofertat speciale të cilat publikohen rregullisht në pjesën e poshtme të faqes.

Rezervimet e biletave mund t’i bëni tani duke shfrytëzuar mundësinë që ofron vetëm Prishtina Ticket- Rezervo Biletën.

Në biletë të udhëtimit përfshihen rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në 20 kg.

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket ju ofron zgjidhjen më të mirë. Kjo pasi keni mundësinë të na kontaktoni në numrat tanë të telefonit çdo ditë duke filluar nga ora 08:00 deri 23:00.

Numrat e telefonit dhe listën e të gjitha destinacioneve që ofron Prishtina Ticket i gjeni të listuar më poshtë:

🇱🇺  +35220334188

🇩🇪 +49 7621 9165 313

🇨🇭 +41 61 510 06 86

🇽🇰 +383 49 200 286

🇸🇪 +46 470 580 944

🇸🇮 +386 47 774 141

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.

Prishtina Ticket, është këtu për t’ju ndihmuar të bëni udhëtimin tuaj të rehatshëm, duke ofruar bileta me çmime të arsyeshme dhe një eksperiencë të përshtatshme për çdo udhëtar.

Zgjidhni Prishtina Ticket dhe bëni udhëtimin tuaj një histori të paharrueshme.