Në qershor vjen risia e radhës në Aeroportin e Prishtinës

Prishtina Ticket, përveç se po punon që të sjell çmime ekonomike dhe ofertat e veçanta për ata që rezervojnë biletat e tyre nëpërmjet faqes zyrtare të kompanisë, e njejta po vazhdon të  sjell risi duke e plotësuar edhe më tepër listën e destinacioneve.

Kompania njofton se nga data 14 qershor 2024, fluturimet drejt qytetit të bukur të Växjös do të rikthehen si fluturime të rregullta. Fluturimet do të realizohen drejt Växjös dhe anasjelltas, duke përfshirë një destinacion të rëndësishëm në Evropën veriore

Për ata që nuk kanë shumë informacione, Växjö është një destinacion i mbushur me sharm, histori dhe natyrë të mrekullueshme. Për ata që kërkojnë një përvojë të pasur kulturore dhe natyrore, vizita në Växjö do të jetë një zgjedhje e shkëlqyer.

Qytetarët përveç Växjös, gjatë gjithë vitit 2024 do të mund të rezervojnë biletat e udhëtimit në drejtim të qyteteve të tjera europiane si Basel, Stuttgart, Düsseldorf, Nürnberg, München, Münster Osnabrück, Berlin Brandenburg, Ljubljana, Halmstad, Luxemburg.

Si ta rezervoni biletën tuaj?

Mjafton të hyni në ueb-faqen www.prishtinaticket.net dhe drejtohuni në ofertat speciale të cilat publikohen rregullisht në pjesën e poshtme të faqes.

Rezervimet e biletave mund t’i bëni tani duke shfrytëzuar mundësinë që ofron vetëm Prishtina Ticket- Rezervo Biletën.

Në biletë të udhëtimit përfshihen rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në 20 kg.

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket ju ofron zgjidhjen më të mirë. Kjo pasi keni mundësinë të na kontaktoni në numrat tanë të telefonit çdo ditë duke filluar nga ora 08:00 deri 23:00.

Numrat e telefonit dhe listën e të gjitha destinacioneve që ofron Prishtina Ticket i gjeni të listuar më poshtë:

🇱🇺  +35220334188

🇩🇪 +49 7621 9165 313

🇨🇭 +41 61 510 06 86

🇽🇰 +383 49 200 286

🇸🇪 +46 470 580 944

🇸🇮 +386 47 774 141

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.

Prishtina Ticket, është këtu për t’ju ndihmuar të bëni udhëtimin tuaj të rehatshëm, duke ofruar bileta me çmime të arsyeshme dhe një eksperiencë të përshtatshme për çdo udhëtar.

Zgjidhni Prishtina Ticket dhe bëni udhëtimin tuaj një histori të paharrueshme.