Dhoma e djegur në konviktin numër dy në Qendrën e studentëve në Prishtinë. Foto: KALLXO.com/17.05.2024

Digjet një dhomë e konviktit në Qendrën e studentëve në Prishtinë - FOTO

Një dhomë e konviktit numër II në Qendrën e Studentëve në Prishtinë është kapluar nga zjarri sot, më 17.05.2024.

Nga zjarri nuk pati të lënduar, përderisa u shkaktuan vetëm dëme materiale.

Ekipi i zjarrfikësve dhe i Policisë së Kosovës dolën në vendin e ngjarjes.

Zjarrfikësit arritën që të fikin zjarrin, përderisa me veprimet e tjera hetimore po vazhdon të merret Policia.

 

Dhoma e djegur në konviktin numër dy në Qendrën e studentëve në Prishtinë. Foto: KALLXO.com/17.05.2024
Dhoma e djegur në konviktin numër dy në Qendrën e studentëve në Prishtinë. Foto: KALLXO.com/17.05.2024
Dhoma e djegur në konviktin numër dy në Qendrën e studentëve në Prishtinë. Foto: KALLXO.com/17.05.2024
Dhoma e djegur në konviktin numër dy në Qendrën e studentëve në Prishtinë. Foto: KALLXO.com/17.05.2024
Dhoma e djegur në konviktin numër dy në Qendrën e studentëve në Prishtinë. Foto: KALLXO.com/17.05.2024
Dhoma e djegur në konviktin numër dy në Qendrën e studentëve në Prishtinë. Foto: KALLXO.com/17.05.2024
Dhoma e djegur në konviktin numër dy në Qendrën e studentëve në Prishtinë. Foto: KALLXO.com/17.05.2024