Postet nga: GP AVIATION

Udhëtoni komod dhe sigurt nga Zvicra drejt Prishtinës!

Kompania më e madhe shqiptare PrishtinaTicket, po vazhdon të realizoj fluturime në drejtim të destinacioneve më të njohura europiane.

GP Aviation realizon fluturimin e parë Prishtinë-Zürich-Prishtinë

Kompania ajrore GP AVIATION dhe touroperatori më i madh shqiptar Prishtina Ticket sot, më 24 qershor 2024, realizuan me sukses fluturimin e parë në linjën Prishtinë-Zürich-Prishtinë.

Zürich-Prishtinë dhe Geneva-Prishtinë, dy destinacionet e reja të PrishtinaTicket

Tour operatori më i madh shqiptar Prishtina Ticket, njofton publikun për nisjen e fluturimeve direkte nga Zürich dhe Geneva drejt Aeroportit të Prishtinës.

Fluturime shtesë Kosovë-Zvicër, Autoriteti i Aviacionit Civil zgjeron rrjetin me kompaninë 'GP Aviation'

Autoriteti i Aviacionit Civil (AAC) të Kosovës ka bërë të ditur se ka përzgjedhur kompaninë ajrore të Bashkimit Europian “GP Aviation” për të mundësuar fluturime ...

Janar-Prill, kompania kosovare me rekord udhëtimesh në Evropë!

 

Oferta verore për udhëtime drejt vendlindjes nga Gjermania, Zvicra, Suedia dhe Sllovenia

Për të gjithë bashkatdhetarët tanë të cilët jetojnë në Gjermani, Zvicër, Slloveni dhe Suedi kompania më e madhe shqiptare Prishtina Ticket vazhdon të ofrojë mundësi ...

Avio kompania kosovare me risi fluturimi nga Berlini dhe Lubjana

3029709

Qyteti zviceran që kufizohet me Francën dhe Gjermaninë

I vendosur pranë lumin Rin (Rhine), Bazeli është qyteti i tretë më i madh në Zvicër, mjaft i fuqishëm ekonomikisht e që kufizohet me Gjermaninë dhe Francën.