Mos i humbisni, oferta speciale për 8 mars nga kompania kosovare!

Dita Ndërkombëtare e Gruas, apo 8 Marsi e cila festohet nëpërmjet aktiviteteve të shumta është kthyer në një simbol të veçantë për nënat dhe vajzat, të cilat në këtë ditë ndihen të privilegjuara.

Në nder të kësaj dite, Kompania Turistike Shpejtimi ka rezervuar oferta të veçanta për të gjitha ata që duan të surprizojnë më të dashurat e tyre.

Ju ftojmë të shfrytëzoni këtë mundësi për të shijuar momente të mrekullueshme në destinacionet më të bukura të rajonit.

Pakoja përfshin akomodimin në hotele të cilësisë së lartë për 1 ose 2 netë, në varësi të destinacionit tuaj të zgjedhur.

Destinacionet në ofertë përfshijnë:

Vizitën e Dubrovnikut, akomodimin në hotel për 1 natë, 80 euro/person dhe 2 netë 130euro/person;

Pogradecin, akomodimi në hotel për 2 netë, 80 euro/person;

Durrësin, akomodimi në hotel për 2 netë, 100 euro/person

Sarandën dhe Korfuzin, akomodimi në hotel për 2 netë, 100 euro/person;

Vlorën, akomodimi në hotel për 2 netë, 90 euro/person

Budvën, akomodimi në hotel për 1 natë, 70 euro/person

Rezervimet janë të kufizuara, kështu që mos humbisni këtë rast të jashtëzakonshëm!

Kontaktoni tani për të rezervuar vendin tuaj dhe për të ditur më shumë për detajet e ofertave për secilin destinacion. Ju urojmë një udhëtim të paharrueshëm!

049/44 128 437 (viber, whatsapp)