Black Friday me Zbritje Deri në 70%

Përzgjedhje e gjerë në shumë artikuj kryesor me çmime të mahnitshme.

E PREMTE, 24 NËNTOR dhe të SHTUNËN 25 NËNTOR

BLACK FRIDAY është OFERTË e veçantë nga ETC me ZBRITJE DERI 70 % dhe LIKUIDIME  në shumë artikuj.

Shfleto Fletushkën Online: https://bit.ly/3QOWLuS

Edhe këtë vit kjo ngjarje do të jetë e pabesueshme duke ofruar çmimet më të mira për konsumatorët e ETC.

Stafi i ETC- së është përgaditur në maksimum duke u bazuar nga përvoja dhe duke praktikuar metoda të reja funksionale në mënyrë që blerja juaj të jetë më e lehtë dhe zbavitëse.

Ofertat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës Online: https://bit.ly/3QOWLuS

Në Faqën Zyrtare në Facebook : https://www.facebook.com/etcks/

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

Ju presim me zbritjen më të madhe të vitit në ETC!