‘BauOutlet’ për herë të parë në Fushë Kosovë me oferta ekskluzive!

‘BauOutlet’ është një ngjarje e veçantë tre ditore që organizohet për herë të parë nga Bau Market. Ajo sjell një gamë të gjerë të produkteve për shtëpinë tuaj, duke përfshirë vegla pune, sanitare, pajisje shtëpiake, mobilje dhe shumë produkte të tjera, të gjitha në një vend.

Kjo ngjarje është një mundësi e shkëlqyer për të gjithë Maraklitë për të gjetur ofertat më të mira.

Të gjitha produktet të cilat janë përfshirë në këtë ngjarje janë  deri në 70% zbritje.

Sasia e produkteve në outlet është kufizuar.

‘BauOutlet’ zhvillohet në Bau Market – Fushë Kosovë nga data 22 duke filluar nga ora 14:00 deri më 24 shtator.

Nëse jeni në ndërtim të një shtëpie, renovim, ose thjesht dëshironi të ndryshoni pamjen e shtëpisë suaj, BauOutlet është një ngjarje që nuk duhet të humbisni.

Kjo është një mundësi e shkëlqyer për të blerë produktet që ju duhen, pa shpenzuar shumë.

Për më shumë shiko online listën e top produkteve në zbritje: Klikoni KËTU

Bau Market, Bau Shembull