Postet nga: Kamera

Kryeziu i reagon Listës Serbe: Ka kamera në vende publike që menaxhohen nga Policia e Kosovës

Zëdhënësi i Qeverisë së Kosovës, Përparim Kryeziu i ka reaguar deklaratës së partisë më të madhe të serbëve të Kosovës, Listës ...

Si funksionon përdorimi i kamerave në trupin e policëve? - VIDEO

Në gusht të vitit 2023, Policia e Kosovës pranoi donacion nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës kamera të trupit për Policinë e trafikut.

Samsung Galaxy S23 Ultra do ta ketë kamerën me rezolucion 200 MP

Në internet janë shfaqur thashetheme të reja për gjeneratën e ardhshme të telefonave inteligjentë më të fortë të Samsung, pajisje nga seria Galaxy S. Ashtu sikurse këtë ...

Prokuroria Speciale shënjestron dy raste të reja për krim të organizuar, drogë e shpërlarje parash

Prokuroria Speciale ka shënjestruar dy raste të reja me një numër më të madh të personave për vepra të ndryshme.

Këshilli i Prindërve të Komunës së Prishtinës kërkon rritje të aktivitetit të Policisë afër shkollave

Këshilli i Prindërve të Komunës së Prishtinës përmes një komunikate për media kanë kërkuar rritje të aktivitetit të Policisë në afërsi të ...

AIP gjen se kamerat e vendosura në ndërtesa kolektive shkelën të dhënat personale, urdhëron fshirjet e tyre

Agjencia për Informim dhe Privatësi ka urdhëruar shkatërrimin e të gjitha pamjeve të kamerave të vendosura në ndërtesa kolektive pasi sipas këtij institucioni kamerat ...

Kamerat kineze nga lista e zezë amerikane, përmes Serbisë në Kosovë

Serbia, përmes institucioneve të cilat i ka në Kosovë, ka blerë sistemin e video-mbikëqyrjes së kompanisë kineze që është nën sanksionet e Shteteve të Bashkuara të Amerikë...

Policia heton kontratën e QKUK-së për blerjen e kamerave

Qendra Klinike Universitare e Kosovës i ka paguar 104 mijë euro për blerjen dhe instalimin e kamerave në bazë të një kontratë të nënshkruar më datë 11 shtator 2020 me ...