Agribau, vendi ku bujqit kosovarë mund të bëjnë zgjidhje!

Nëse keni menduar të bleni pajisje të reja bujqësore, Agribau mbetet vendi ku mund t`i gjeni pajisjet më bashkëkohore për bujqësi!

Agribau është pëfaqësues ekskluziv i shumë brendeve të njohura botërore.

Agribau është përfaqësues i autorizuar i brendit të njohur Italian të traktorve Landini.

Gjithashtu brendet tjera siç eshte LS, Tumosan, Dong Feng!

Aty  mund t’i gjeni edhe makineritë më të reja si SIP (Sloveni), MASCHIO GASPARDO- ITALI, MINOS, ALPLER, FIMAKS, ÇELMAK, e shumë brende të tjera botërore.

Agribau në partneritet me kompaninë më të madhe në rajon- KURTSAN, bën furnizimin dhe montimin e sistemeve automatike të mjeljes së qumshtit në ferma.

Për më tepër, aty gjeni dhe shumë modele të paletarëve dhe pirunerëve elektrik të brendit të njohur HELI.

Po ashtu në Agribau gjeni edhe panele solare nga brendi i njohur YINGLI!