Postet nga: BERZh

Drejtoresha e BERZH për Evropën Qendrore dhe Juglindore viziton “InterEx”-in

Drejtoresha e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) për Evropën Qendrore dhe Juglindore, Charlotte Ruhe, vizitoi InterEx, një nga zinxhirët më të më...

Kurti në Konferencën e Sigurisë në Gjermani: BERZh partner i rëndësishëm i Kosovës

Kryeministri Albin Kurti gjatë ditës së sotme ka marrë pjesë në Konferencën e Sigurisë e cila po mbahet në Mynih të Gjermanisë.

Kosova vendi i parë në Ballkanin Perëndimor që përdorë solaret për ngrohje të shtëpive, Termokos jep detaje

Kosova është vendi i parë në Ballkanin Perëndimor që do përdorë panelet solare për ngrohje të shtëpive.

Përparim Rama: Jemi në bisedime për blerje të 50 minibusëve për lidhje të fshatrave me kryeqytetin

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, ka deklaruar se Komuna e Prishtinës është duke negociuar me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) blerjen e 50 ...

Nënshkruhet marrëveshja e huasë për sigurimin e ngrohjes për rreth 38 mijë qytetarë të Prishtinës

Sot është nënshkruar marrëveshja për projektin në vlerë 80 milionë euro, i cili nëpërmjet paneleve solare do të sigurjë ngrohje për një pjesë të lagjes "...

Përparim Rama nënshkruan kredi 10 milionë euro me BERZh për blerjen e 30 autobusëve

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama sot ka nënshkruar  Marrëveshjen për Kredi prej 10 milionë eurosh me BERZh (Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim), ...

Rritja e çmimit të biletës së autobusëve, kusht i BERZH-it për blerjen e 30 autobusëve të rinj nga 'Trafiku Urban'

Blerja e 30 autobusëve të rinj për “Trafikun Urban” në Prishtinë është në fillim të procedurave, por Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim ka vënë kushte.

Mbi 6 milionë euro për energji efiçiente në 100 objekte komunale në Prizren

Qeveria e Kosovës dhe Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim kanë nënshkruar një marrëveshjen në vlerë prej 6 milionë e 315 mijë eurove për energji efiç...