Po kërkoni pirunerë, zgjidhja ideale vetëm në Agribau!

Kur flasim për pirunerë gjithmonë mendja na shkon tek kualiteti i tyre.

E gjigandi i prodhimit të pirunerëve disel dhe elektrik, HELI, tash e disa dekada po vazhdon të jetë lider në tregun botëror, si për cilësinë ashtu edhe për çmimin ekonomik.

Me një gamë të gjerë të pirunerëve të prodhuar me teknologjinë më të avancuar, HELI vazhdon të sjell pirunerët më të sofistikuar në treg.

Pirunerët elektrik dhe disel të brendit HELI i gjeni edhe në Kosovë, në AGRIBAU!

Më poshtë iu prezantojmë disa karakteristika dhe modelet e tyre:

Karakteristikat:

*Fleksibil, rreze e vogël manovrimi

*E mbështjellur me mbulesë mbrojtëse

*E lehtë për t`u çmontuar

*E njëjta pompë hidraulike me paletën e dorës

*Doreza e integruar që integron çelësin dhe njehsorin e bëjnë funksionimin të lehtë dhe të rehatshëm

*Pajisja e kthimit urgjent mbrapa siguron funksionimin e sigurt

Modelet: