// E premte ORA 21:20

40,280

15 Janar 2017

Mito nga Djali i Gjykatëses

safete tolaj

Reportazhi sjell filmimet nga takimet e djalit të kryetares së gjykatës në Deçan, Safete Tolaj, me familjen Kelmendi dhe premtimet se lënda do të zgjidhet nëse ata paguajnë rreth 20 mijë euro.

Në filmimet e siguruara nga “Drejtësia në Kosovë” shihet djali i kryetares së gjykatës duke marrë paratë e po ashtu duke u negociuar marrja e një parcele të tokës në këmbim të mbylljes së lëndës.

Në të tjera detaje, Fisnik Tolaj përmend rrjetin e tij duke u premtuar familjes se ka gjykatës e avokatë në Gjykatën e Apelit të cilët vendosin në favorin e tyre.

Në filmime të tjera shikuesit mund të ndjekin momentin e dorëzimit të parave nga familja Kelmendi te familja Tolaj e po ashtu intervistat me personat e tjerë te të cilët janë bartur pronat të cilat u morën me premtimin për zgjidhjen e lëndëve.

Dhe në fund do ta ndiqni rubrikën “Policia.

NDËRLIDHUR

kontesti për kompensim dëmi
 

Shtyhet seanca në rastin e kontestit për kompensim dëmi

Në Gjykatën Themelore të Mitrovicës dështoi sot të mbahet gjykimi në kontestin civil, ku në cilësinë e të paditurave janë Komuna e Skenderajt, Ministria e Infrastrukturës dhe Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor. Sipas padisë, Beqir Mehmeti ka paditur kompaninë N.N.P “Rukolli“, e cila si kryerëse e punës për asfaltimin e rrugës Likovc – Ticë […]

rasti medicus
 

Lutfi Dervishi rrëfen për pagesat për operacionet në ‘Medicus’

Në Gjykatën Themelore të Prishtinës, mjeku i akuzuar për trafikim me qenie njerëzore dhe krim të organizuar, Lutfi Dervishi, ka vazhduar ta japë mbrojtjen e tij duke u përgjigjur pyetjeve të avokatit të tij Valon Hasani si dhe të trupit gjykues. Gjatë kësaj seance atij iu paraqitën disa dokumente dhe email-e të cilat ai i […]

Jeta në Kosovë
 

VIDEO: Aksham Pazar me Aeroport Ndërkombëtar- 3

Në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ u transmetua intervista me drejtorin e Agjencisë së Shërbimeve të Navigacionit Ajror (ASHNA), Bahri Nuredini. Sa familjarë të drejtorit të ASHNA-s u punësuan në këtë Agjenci? A pati ndikime në punësimet në Aeroportin e Prishtinës? Përballë Jeta Xharrës, Nuredini u përgjigj për të gjitha raportimet dhe gjetjet e  dy emisioneve […]

sekretari i ri i shtetit
 

Pompeo konfirmohet në postin e Sekretarit të Shtetit

Senati i Shteteve të Bashkuara ka konfirmuar ish-drejtorin e CIA-s, Mike Pompeo në postin e Sekretarit të Shtetit, duke i dhënë fund kështu betejës për konfirmimin e tij në këtë pozitë. Pompeo është akuzuar nga demokratët se ka pikëpamje anti-myslimane dhe qëndrime homofobike. Pompeo ka marrë 57 vota për dhe 42 kundër në Senatin amerikan, […]

aeroporti i prishtinës
 

Kontrata 7.8 milonëshe e papërfunduar në ASHNA

Një kontratë që parashihte të sigurojë radarë dhe softwer për konsolat e kontrollit të trafikut ajror nuk është përfunduar tërësisht. Në një intervistë për emisionin ‘Jeta në Kosovë’, Bahri Nuredini, Drejtor i Agjencisë së Shërbimeve të Navigacionit Ajror (ASHNA), ka arsyetuar ngecjen e kësaj kontrate “Është një proces i prokurimit që ka ndodhur në vitin […]

Drejtësia në Kosovë
 

Prapaskenat e luftës speciale ndaj Gylenistëve

Në  një intervistë ekskluzive për emisionin “Drejtësia në Kosovë”, Avokati i Popullit, Hilmi Jashari, ka dhënë detaje për raportin e hetimit të hartuar nga Institcionit i Avokatit të Popullit për deportimin e gjashtë shtetasve turq nga Kosova. Jashari ka dhënë detaje për formën e deportimit dhe konstatimet e nxjerra nga Avokati i Popullit për shkeljen […]

TË FUNDIT

kontesti për kompensim dëmi
 

Shtyhet seanca në rastin e kontestit për kompensim dëmi

Në Gjykatën Themelore të Mitrovicës dështoi sot të mbahet gjykimi në kontestin civil, ku në cilësinë e të paditurave janë Komuna e Skenderajt, Ministria e Infrastrukturës dhe Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor. Sipas padisë, Beqir Mehmeti ka paditur kompaninë N.N.P “Rukolli“, e cila si kryerëse e punës për asfaltimin e rrugës Likovc – Ticë […]

rasti medicus
 

Lutfi Dervishi rrëfen për pagesat për operacionet në ‘Medicus’

Në Gjykatën Themelore të Prishtinës, mjeku i akuzuar për trafikim me qenie njerëzore dhe krim të organizuar, Lutfi Dervishi, ka vazhduar ta japë mbrojtjen e tij duke u përgjigjur pyetjeve të avokatit të tij Valon Hasani si dhe të trupit gjykues. Gjatë kësaj seance atij iu paraqitën disa dokumente dhe email-e të cilat ai i […]

Jeta në Kosovë
 

VIDEO: Aksham Pazar me Aeroport Ndërkombëtar- 3

Në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ u transmetua intervista me drejtorin e Agjencisë së Shërbimeve të Navigacionit Ajror (ASHNA), Bahri Nuredini. Sa familjarë të drejtorit të ASHNA-s u punësuan në këtë Agjenci? A pati ndikime në punësimet në Aeroportin e Prishtinës? Përballë Jeta Xharrës, Nuredini u përgjigj për të gjitha raportimet dhe gjetjet e  dy emisioneve […]

sekretari i ri i shtetit
 

Pompeo konfirmohet në postin e Sekretarit të Shtetit

Senati i Shteteve të Bashkuara ka konfirmuar ish-drejtorin e CIA-s, Mike Pompeo në postin e Sekretarit të Shtetit, duke i dhënë fund kështu betejës për konfirmimin e tij në këtë pozitë. Pompeo është akuzuar nga demokratët se ka pikëpamje anti-myslimane dhe qëndrime homofobike. Pompeo ka marrë 57 vota për dhe 42 kundër në Senatin amerikan, […]

aeroporti i prishtinës
 

Kontrata 7.8 milonëshe e papërfunduar në ASHNA

Një kontratë që parashihte të sigurojë radarë dhe softwer për konsolat e kontrollit të trafikut ajror nuk është përfunduar tërësisht. Në një intervistë për emisionin ‘Jeta në Kosovë’, Bahri Nuredini, Drejtor i Agjencisë së Shërbimeve të Navigacionit Ajror (ASHNA), ka arsyetuar ngecjen e kësaj kontrate “Është një proces i prokurimit që ka ndodhur në vitin […]

Tash

NA NDIQNI

Pompeo konfirmohet në postin e Sekretarit të Shtetit

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend