Postet nga: aqp

Skema e 'kurdisjes' së tenderit 9 milionësh

Fati i tenderit 9 milionësh për furnizim me Lap-Top dhe pajisje tjera të teknologjisë informative është në dorën e tre anëtarëve të Panelit Shqyrtues të OShP-së.

Zbulimi i auditorit komuna e Klinës paguan naftën më shtrenjtë

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se Komuna e Klinës ka blerë karburante më shtrenjtë se që ishte përcaktuar nga Agjencia Qendrore e Prokurorimit.

AQP nënshkruan kontratë 5 milionëshe me procedura urgjente

Agjencia Qendrore e Prokurimit ka nënshkruar kontratë në vlerë prej 4.8 milionë eurove me procedura urgjente.

Spitali i Gjakovës dhe Mitrovicës nuk porositin produkte serbe

Në tenderin 23.5 milionësh të Agjencisë Qendrore të Prokurimit, edhe Spitali i Përgjithshëm i Gjakovës dhe i Mitrovicës kanë bërë kërkesa për tu ...

Spitali publik i Ferizajt planifikoi blerje të ‘Red Bull,’ ‘Golden Eagle’, ‘Plazma’ e ‘Eurokrem’

Spitali i Përgjithshëm i Komunës së Ferizajt në tenderin 23.5 milion eurosh të shpallur nga Agjencia Qendrore e Prokurimit kishte kishte bërë kërksa për furnizim ...

Spitali i Pejës shmang blerjen e produkteve serbe në tenderin e AQP-së

Në tenderin 23.5 milionësh të Agjencisë Qendrore të Prokurimit, edhe Spitali i Përgjithshëm i Pejës kishte kërkuar që të furnizohet me artikuj ushqimor.

Shërbimi Korrektues porositi produkte serbe që t`u përgatis ëmbëlsira të burgosurve

Në tenderin 23.5 milionësh të Agjencisë Qendrore të Prokurimit, që ishte bërë i njohur për kërkesat e disa instuticoneve të Kosovës që të furnizohen me artikuj ...

QKUK sqaron planet për t`i ushqyer pacientët me produkte serbe

Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) ka njoftuar se kërkesën për t`u furnizuar me artikuj ushqimorë në tenderin e hapur nga Agjencia Qendrore e Prokurimit ...