Prishtina me rekord të të infektuarve me Coronavirus

Komuna e Prishtinës edhe sot prinë me numrin e personave të infektuar nga Coronavirus.

Raporti i fundit i IKShP tregon për 82 raste të reja në kryeqytet ndërsa numri i të prekurve tashmë ka kaluar shifrën e 2 mijë personave.

Insituti ka publikuar edhe të dhënat për konunat e tjera ku janë shënuar rastet si më poshtë:

 • Podujevë 26 raste,
 •  Fushë Kosovë 18 raste
 • Mitrovicë 15 raste
 • Pejë 13 raste
 • Gjakovë 12 raste
 • Gjilan 9 raste
 • Klinë 7 raste
 • Viti 7 raste
 • Vushtrri 7 raste
 • Lipjan 6 raste
 • Deçan 4 raste
 • Drenas 4 raste
 • Skenderaj 4 raste
 • Malishevë 3 raste
 • Ferizaj 2 raste
 • Kamenicë 2 raste
 • Kaçanik, Prizren, Shtime, Shtërpce dhe Suharekë nga 1 rast

 

Shifra të frikshme të vdekjeve dhe përhapjes së Coronavirus