Viber vjen me një opsion të ri fantastik

Viberi, aplikacioni i mirënjohur, kohët e fundit mori mundësinë për t’iu përgjigjur mesazheve të dërguara të ngjashme me ato të përdorura nga Messenger dhe iMessage, shkruan Viber në faqen e saj në Twitter.

Viber ka një opsion të ri. Pas përditësimit të fundit, përdoruesit do të mund të dërgojnë reagime duke shtypur gjatë mbi mesazhin brenda bisedës. Ka një shumëllojshmëri emoji-sh të përshtatshme për të zgjedhur, dhe e gjithë puna funksionon në mënyrë të ngjashme me Facebook Messenger.

Kështu, përdoruesit e Viber do të kenë disa emoji për të zgjedhur, të paktën në fillim: zemër, të qeshura, tronditje, trishtim dhe zemërim.

Shtimi i reagimeve në mesazhe është një lloj kapërcimi përpara WhatsApp, i cili edhe pse shumë më popullor se Viber, nuk e ka shtuar ende këtë funksion.

Domethënë, aplikacioni i Meta-s, si pjesë e një plani afatgjatë që përfshin lidhjen e veçorive të Messenger dhe WhatsApp në listën e përditësimeve, pati një reagim të drejtpërdrejtë ndaj mesazheve, por nuk dihet fare se kur duhet të arrijë ky përditësim.