Postet nga: twitter

Njoftimi për blerjen e Twitter-it i kushton Elon Musk me humbjen e 49 miliardë dollarëve

Elon Musk i ka humbur më shumë se 60 miliardë dollarë që nga fillimi i vitit, por ka nga ata që kanë kaluar edhe më keq.

Elon Musk nxjerr kushte për blerje të Twitter-it

Miliarderi Elon Musk ka thënë të martën se oferta e tij prej 44 miliardë dollarësh për blerje të rrjetit social, Twitter, nuk do të finalizohet nëse ...

Elon Musk: Marrëveshja për blerjen e Twitter-it, ‘përkohësisht në pritje’

Elon Musk: Marrëveshja për blerjen e Twitter-it, 'përkohësisht në pritje'

Elon Musk ka thënë të premten se plani i tij për të blerë kompaninë Twitter për 44 miliardë dollarë, është “përkohësisht në pritje”, teksa tenton të ...

Elon Musk thotë se do ta anulojë vendim mbi ndalimin e ish-presidentit amerikan Donald Trump në Twitter

Shefi ekzekutiv i Tesla dhe SpaceX, Elon Musk, thotë se do ta anulojë vendimin për t’ia ndaluar  ish-presidentit amerikan Donald Trump qasjen në Twitter.

Elon Musk do të rikthejë në Twitter ish-Presidentin Trump

Elon Musk do të rikthejë në Twitter ish-Presidentin Trump

Drejtori ekzekutiv i kompanisë Tesla, Elon Musk, tha të martën se do të heqë ndalimin e vendosur në Twitter ndaj ish-Presidentit Donald Trump. Ai e bëri deklaratën ...

Parlamentarët britanikë i kërkojnë raportim Elon Muskut

Një komitet parlamentar britanik që shqyrton draft-legjislacionin e sigurisë në internet ka ftuar Elon Musk të diskutojë planet e tij për të blerë Twitter dhe ndryshimet që ai po ...

Çmimet e Dogecoin shënojnë rritje të jashtëzakonshme pas blerjes së Twitter nga Elon Musk

Çmimi i kriptomonedhës Dogecoin është rritur më shumë se 30 për qind pasi njoftimit publik për blerjen e Twitter nga Elon Musk.

Twitter njofton se kompania do t'i shitet Elon Muskut për 44 miliardë dollarë

Twitter-i ka njoftuar se kompania do t'i shitet pronarit dhe ‘titanit’ të kompanisë "Tesla", Elon Musk për rreth 44 miliardë dollarë.