Postet nga: Messenger

Risitë nga Facebook Messenger: Enkriptim nga fundi në fund, opsion redaktimi, mesazhe që zhduken 

Kompania Meta ka paralajmëruar një sërë funksionesh të reja për aplikacionin Facebook Messenger dhe në rast se nuk i keni parë, është rezultat i një shpërndarjeje ...

'Meta' e anulon mundësinë për të korresponduar me miqtë nga Facebook në Instagram

Në ditët në vijim kompania 'Meta' do ta largojë funksionin që deri më tani i lejonte përdoruesit të korrespondonin me miqtë e tyre nga rrjeti social Facebook në ...

Studimi: Mbi 60% e popullsisë botërore i përdor mediat sociale

Më shumë se 60% e popullsisë globale – mbi 5 miliardë njerëz – i përdor në mënyrë aktive mediat sociale, sipas hulumtimeve të fundit.

Intelegjenca artificiale vjen edhe në Messenger - fillon me ngjitëse

Kompania Meta sjell intelegjencën artificiale në Messenger, shkruan Verge. Presidenti i inteligjencës artificiale të kompanisë, Ahmad Al-Dahle, u tha punonjësve se modeli gjenerues fillimisht do të pë...

Projekti P92, rrjeti i ri social që po përgatitet nga Zuckerberg

Pas blerjes së Twitterit nga Elon Musk, u shfaqën disa konkurrentë të vjetër dhe të rinj të këtij rrjeti social, por duket se konkurrenti më i madh ...

Facebook do ta bëjë edhe më private korrespondencën në Messenger

Ashtu siç bëri me WhatsApp shumë kohë më parë, Meta ka vendosur ta inkorporojë enkriptimin në messenger. Funksioni është aktualisht në testim.

Risi nga Messengeri i Meta-s

Messengeri i Meta-s është bërë një opsion tepër popullor për video dhe thirrje zanore. Elementi i ri i ndërfaqes do ta tërheqë tastin e thirrjes ...

Facebook Messenger sjell një veçori për përdoruesit

"Meta Platforms" vazhdon të shtojë veçori të reja në aplikacionin Messenger, duke filluar nga emoji-t e reja deri te temat e tjera.