Postet nga: Whatsapp

WhatsApp prezanton një veçori të re që duhet ta lehtësojë komunikimin me një numër më të madh njerëzish

Kur WhatsApp njoftoi prezantimin e Komuniteteve në muajin prill, përdoruesit nuk ishin shumë të qartë se si këto "komunitete" do të ishin të ndryshme nga grupet tashmë ekzistuese.

WhatsApp bie nga sistemi

Platforma e mesazheve WhatsApp, ka rënë për përdoruesit në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar dhe në mbarë botën, raporton BBC.

Përditësimi i ri i WhatsApp e bën më të lehtë shmangien e miqve tuaj

WhatsApp po ofron një mënyrë për ta fshehur statusin tuaj "të parë të fundit" nga kontaktet specifike, si dhe aftësinë për ta lënë një grup ...

WhatsApp prezanton një risi e cila do t’i gëzojë shumë përdoruesit e tij

Të dhënat e WhatsApp, të tilla sikurse pamjet e statusit, fotot e profilit dhe informacioni se kur keni parë për herë të fundit ëhatsApp mund të fshihen vetë...

Përdoruesit e WhatsApp-it të kenë kujdes nga hakerët

Përdoruesit e WhatsApp kanë marrë një paralajmërim për një sulm të ri hakerimi që mund t’u bllokojë llogaritë e tyre pasi ta kenë pranuar një telefonatë ...

Këto janë tri mashtrimet më të zakonshme në WhatsApp

Nga vegzat e rreme në WhatsApp Gold, këto janë mashtrimet më të zakonshme që hakerët përpiqen të depërtojnë në smartfonin tuaj përmes WhatsApp

Viber vjen me një opsion të ri fantastik

Viberi, aplikacioni i mirënjohur, kohët e fundit mori mundësinë për t'iu përgjigjur mesazheve të dërguara të ngjashme me ato të përdorura nga Messenger ...

Risitë nga WhatsApp në vitin 2022

Pas një viti shumë interesant të vitit të kaluar, në të cilin ata na befasuan me një mori lajmesh të dobishme, shumë shpejt mund të mbërrijnë nga WhatsApp.