Postet nga: Elon Musk

A do të japë dorëheqje Elon Musk nga pozita e Shefit Ekzekutiv të Twitter-it?

Deri së fundmi, njeriu më i pasur në botë, Elon Musk, ka dëshmuar të jetë një Shef Ekzekutiv i kontestuar i Twitter-it që kur e bleu kompaninë në fjalë ...

Elon Musk ua rikthen qasjen në Twitter gazetarëve të suspenduar ditë më parë

Elon Musk e ka hequr pezullimin e llogarive në Twitter të disa gazetarëve të cilët i kishte ndaluar ditë më parë, pas një sondazhi të dytë që ai ...

Sondazhi, përdoruesit e Twitter-it i kërkojnë Elon Musk-ut të largohet nga drejtimi i kompanisë

Miliona përdorues të Twitter-it i kanë kërkuar Elon Musk-ut të largohet nga posti i kreut të Twitter-it. Ky ishte rezultati i një sondazhi që vetë miliarderi zhvilloi në ...

Twitter pritet t'i ndalojë përdoruesit e saj t’i promovojnë llogaritë e tyre në rrjete të tjera sociale

Zyrtarë të kompanisë Twitter kanë thënë të dielën tha se do t’i largojnë llogaritë që janë krijuar vetëm për qëllimin e promovimit të rrjeteve ...

Liria e fjalës: Musk pezullon profilet në Twitter të disa gazetarëve të mirënjohur amerikanë

Të enjten, Twitter pezulloi llogaritë e disa gazetarëve të shquar të cilët së fundi shkruan për pronarin e ri të kësaj platforme Elon Musk ndërkohë ...

Twitter e shpërbën Këshillin e Mirëbesimit dhe Sigurisë

Kompania Twitter e cila së fundmi ka kaluar në pronësinë e multimiliarderit Elon Musk, e ka shpërndarë papritmas Këshillin e tij të Mirëbesimit dhe Sigurisë të ...

Elon Musk tregon se cilën kompani të radhës mund ta blejë

Elon Musk dëshiron ta bëjë Twitter-in një vend ku do të mundësohet liria e fjalës dhe ku nuk do të ketë ndalim të përmbajtjes dhe ...

Studimi: Gjuha e urrejtjes rritet në Twitter pas blerjes nga Elon Musk

Pronari i ri i Twitter, Elon Musk, deklaroi muajin e kaluar se "përshtypjet për gjuhën e urrejtjes" kishin shënuar rënie në mënyrë drastike në ...