Postet nga: viber

Viber vjen me risinë e radhës

Viber ka prezantuar dy veçori të reja inovative, të cilat duhet të përfaqësojnë një fazë të re në evolucionin e ndërveprimit midis brendeve dhe përdoruesve ...

Dosja: Prishtinasi dërgon me Viber pamje të organit gjenital, dënohet me burg

Gjykata e Prishtinës ka dënuar me 1 vjet e 3 muaj burg me kusht një person për ngacmim seksual dhe mashtrim.

Opsionet më të mira të reja në Viber

Ashtu si të gjitha aplikacionet e njohura të mesazheve, Viber përpiqet të tërheqë përdorues të rinj në mënyra të ndryshme, ndërsa u jep të vjetrave ...

Viber e prezanton një veçori të re që mund t’u pëlqejë shumë njerëzve

Pas disponueshmërisë në më shumë vende, përdoruesit e Viber do të mund të kenë qasje në një numër të madh shërbimesh financiare shtesë.

Të dobishme dhe më pak të njohura: Provoni këto opsione në Viber

Viber vjen me një numër të madh opsionesh të dobishme që shpesh anashkalohen. Ne kemi zgjedhur veçoritë më të dobishme të aplikacionit Rakuten që përmirësojnë në ...

Si duhet pastruar apo fshehur mesazhet në viber

Në këtë udhëzues të shkurtër, do t’i shpjegojmë mënyrat se si mund t’i fshini, çaktivizoni ose pastroni bisedat në aplikacionin popullor të bisedës ...

'Viber' e prezanton verifikimin me dy hapa, ja si do të funksionojë

Platforma 'Viber' ka bërë prezantimin e funksionit më të fundit - verifikimi me dy faza.

Viber vjen me një opsion të ri fantastik

Viberi, aplikacioni i mirënjohur, kohët e fundit mori mundësinë për t'iu përgjigjur mesazheve të dërguara të ngjashme me ato të përdorura nga Messenger ...