Gjykata vendos për mjekun Shefqet Lulaj

Gjykata e Prishtinës ka vendosur lidhur me masën ndaj mjekut Shefqet Lulaj, i arrestuar të premten bashkë me dy shtetas të Turqisë, nën dyshimin për transplantim të qelizave dhe organeve njerëzore.

KALLXO.com ka marrë vesh se Gjykata në seancën e sotme rreth masës së sigurisë ndaj pronarit të spitalit “Sirona”, Shefqet Lulaj, ka caktuar masën e lajmërimit në stacionin policor.

Dr. Lulaj dhe dy shtetas turq u arrestuan të premten në mëngjes gjatë një operacioni të Policisë në spitalin “Sirona” që gjendet në rrugën Prishtinë-Shkup.

Arrestohet pronari i spitalit ‘Sirona’, Shefqet Lulaj

www.kallxo.com