Qeveria e Kosovës, Foto: Albin Kurti Facebook

Vetëvendosje publikon video 5 minutshe për punën 9 mujore të Qeverisë

Përmes një video mesazhi, Lëvizja Vetëvendosje ka prezantuar vendimet e marra në këta 9 muaj në krye të Qeverisë.

Në këtë video, kanë përfshinë vendimet dhe ndarjet e buxhetit të qeverisë për disa prej sektorëve, duke përmendur shëndetësinë, ekonominë e sigurinë.

Përmes kësaj video, Lëvizja Vetëvendosje ka folur edhe për buxhetin e vitit 2022, duke e quajtur “buxhetin më të madh ndonjëherë”.

Po ashtu kanë përmendur edhe sigurimin e 2 milionë vaksinave anti-Covid si dhe ndarjen e 100 milionë eurove për Forcën e Sigurisë së Kosovës.