Postet nga: 2021

(DOKUMENT) Shpenzimet mbi 2 milionëshe të Vetëvendosjes gjatë 2021

Në dy palë zgjedhje rend, partia e udhëhequr nga Albin Kurtit, Lëvizja Vetëvendosje doli si forca më e madhe politike në vend.

Auditori konstatoi punësime të kundërligjshme nga Komuna e Gjilanit

Komuna e Gjilanit gjatë vitit 2021, sa udhëhiqej nga Lutfi Haziri kishte angazhuar persona me kontratë për shërbime të veçanta, pa i respektuar procedurat e prokurimit publik.

Çka kërkuan më së shumti në Google qytetarët e Mbretërisë së Bashkuar

Çdo vit platforma Google publikon pyetjet më të kërkuara që janë bërë në dymbëdhjetë muajt e fundit.

Vetëvendosje publikon video 5 minutshe për punën 9 mujore të Qeverisë

Përmes një video mesazhi, Lëvizja Vetëvendosje ka prezantuar vendimet e marra në këta 9 muaj në krye të Qeverisë.

Viti i zgjedhjeve - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet përmbledhja e ngjarjeve që shënuan vitin 2021.

Stafi i KALLXO.com ka fituar 8 çmime gjatë vitit 2021

Stafi i KALLXO.com gjatë vitit 2021 është shpërblyer me gjithsej tetë çmime për punën e realizuar në storiet e tyre hulumtuese kundër korrupsionit, për prokurim ...

The Economist: Librat më të mirë të vitit 2021

Gazeta prestigjioze "The Economist" ka listuar librat më të mirë të vitit 2021 nga politika, ekonomia, biznesi, kultura, historia, dhe tema të tjera.

Ligji për zgjedhjet lokale: Raundi i dytë pas katër javësh

Balotazhi për zgjedhjet lokale në Kosovë do të mbahet me datën 14 nëntor 2021.