Punime për siguri të sistemit, KEDS njofton ku do të ketë ndërprerje të energjisë nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime në projekte investive dhe punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik. Si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 35/10[kV] Mazgit  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumi i Madh-Prugovc  (kodi:15019008) nga ora 10:00 deri 10:10 dhe nga ora 11:50 deri në orën  12:00

Vendet: Raskovë, Bakshi, Mulliri Prugovc, Nici Petrol, Te Sherifi, Bazeni Halim Thaqi, Amazona, Lumi i Madh. Stanovc i Epërm, Stanovc i Ulët, Berishët, Bujaria, Pllashnikët dhe Burimi.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

2.

TS 35/10[kV] Mazgit  do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS te Magazina (kodi: 15019008081) nga ora 10:00 deri 12:00

Vendet: Te Magazina.

Arsyeja: Ndërprerje për shkak të sigurisë – ndërrimi i kabllos së dëmtuar në aset.

3.

Nga TS 35/10[kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Grashticë – Radashec (kodi: 14016001) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashtice, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, vendosja e shtyllave.

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërpritet:

Dalja 10[kV] Çikatova (kodi: 16100011 ) nga ora 09:00 deri 12:00.

Vendet: F.sh:Çikatovë, Gllanasellë,Dobrashevc, Fehmi dhe Xhevë Lladrovci, Çikatovë e Vjetër.

Arsyeja:  Projekte investive, ndërrimi i transformotorit: Dubovc, Çikatovë e Vjetër. Lot_39/2020.

2.

Nga NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërpritet:

NS 10/0.4kV TS Lluzhan te Xhamia 1 (kodi: 14000010095) nga ora 09:00 deri 16:00.

Vendet: TS Lluzhan te xhamia 1.

Arsyeja:  Projekte investive për realizimin e punëve për perforcimin e rrjetit distributiv-LOT3, shtrirja e kabllove në rrjetin e tensionit të ulët.

Punime nga pala e tretë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 20[kV] Dalja nr.1 (kodi: 19000072)   nga ora 10:00 deri 10:15 dhe nga ora 15:45 deri 16:00

Vendet: rr. Gazmend Zajmi, rr. Mitrovica, rr. Anton Çeta, rr.Rexhep Mala, rr.Tringë Smajli.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 20[kV] Dalja nr.1 (kodi: 11000072)   nga ora 10:00 deri 10:15 dhe nga ora 15:45 deri 16:00

Vendet: rr. Rrustem Statovci, Adrian Krasniqi, rr, Jashar Salihu, rr. Latif Berisha.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 20/0.4kV TS Arif Dermishi “4 A” Sh.P.K.   (kodi: 19000072203)   nga ora 10:00 deri në ora 16:00

Arsyeja: TS Arif Dermishi “4 A” Sh.P.K.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10{kV} Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi (kodi: 53000005) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishë, Gramaçel dhe Maznik.

Arsyeja: Ndërprerje për shkak të sigurisë – montimi i kthinës matëse në stabilimentin shpërndarës në Irzniq.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/10[kV] Prizreni 3 do të ndërpritet:

LP 10[kV]  Ushtria e Kosovës (kodi: 31000018) nga ora 11:00 deri 15:00 .

Vendet: Konsumatorë komercial dhe buxhetar (FSK) në rrugët 2 Ukë Bytuqi, Dardania dhe Tranziti.

Arsyeja : Shkyçje për shkak të sigurisë- ndërrimi i përçuesve nga 35 në 70mm2 në daljen 10 kV Ushtria e Kosovës.

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.
Nga NS 35/10[kV] Xërxa do të ndërpritet:
Dalja 10[kV] Xërxe (kodi: 82081003) në dy termine, nga 09:00 deri 09:30 dhe 16:30 deri 17:00.
Vendet: Xërxë – kryesisht konsumatorë komercial – biznese.
Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension dhe largimi i urave të tensionit të mesëm.

NS 10/0.4kV që mbesin pa tension) nga ora 09:00 deri në ora 17:00 janë:
NS 10/0.4[kV] POMPA ROGOVE-N.p.t Jazi 1-Bashkim Gashi    (Kodi : 82081003030)
NS 10/0.4[kV] ROGOVA17(S.N.BERISHA)    (Kodi:  82081003031)
NS 10/0.4[kV] GODENI DEKOR  (Kodi:   82081003032)
NS 10/0.4[kV] ILAMI SHALA    (Kodi:  82081003033)
NS 10/0.4[kV] HOTI PLASTIKA    (Kodi:  82081003034)
NS 10/0.4[kV] SEPERACIO.V.KRYEZIU    (Kodi:  82081003035)
NS 10/0.4[kV] ROGOVA 3    (Kodi:  82081003036)
NS 10/0.4[kV] TONING F.HOXHA    (Kodi:  82081003037)
NS 10/0.4[kV] ROGOVË (KOMUNITET)    (Kodi:  82081003038)
NS 10/0.4[kV] ROGOVA(TE XHAMIA)    (Kodi:  82081003039)
NS 10/0.4[kV] NH ” JAZI 2 ” Besim Beqir Gashi (Janar-2015)    (Kodi:  82081003040)
NS 10/0.4[kV] MULLIRI    (Kodi:  82081003041)
NS 10/0.4[kV] ROGOVË    (Kodi:  82081003042)
NS 10/0.4[kV] ROGOVA 15(S.F.BERISHA)    (Kodi:  82081003043).

Arsyeja: Projekte investive, ndërimi i izolatorëve,konzollave dhe përçuesit.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërpritet:

Dalja 10[kV] Bellanica (kodi: 82082005) nga ora 09:00 deri 17:00.

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë, Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik, Temeqinë.

Arsyeja: Projekt investiv,energjizimi i një pjese të rrjetit të ri, projektin LOT 31.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/35/10[kV] Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gërmova

Nga NS 10/0.4kV stabilimenti për Binq do të ndërprehen nga ora 10:45 deri 15:00:

1.NS 10/0.4kV Kabash-te Kisha (kodi: 61067003063)

2.NS 10/0.4kV Buzovik-Te Bilalli (kodi: 61067003064)

3.NS 10/0.4kV Kabash-blind  (kodi: 61067003075)

4.NS 10/0.4kV kabash-Kulla (kodi: 61067003076)

5.NS 10/0.4kV Binqa (kodi: 61067003078)

6.NS 10/0.4kV Shushët (kodi: 61067003079)

7.NS 10/0.4kV Buzovik-Te Bilalli (kodi: 61067003080)

8.NS 10/0.4kV Debëlldeh-Hyrje (kodi: 61067003081)

9.NS 10/0.4kV Debelldej-Hasani  (kodi: 61067003082)

10.NS 10/0.4kV Arena Sport (kodi: 61067003083)

11.NS 10/0.4kV Binqa-e re (kodi: 61067003084)

12.NS 10/0.4kV Kabash – te varrezat (kodi: 61067003087)

13.NS 10/0.4kV  Debëlldeh-Qendra e skijimit (kodi: 61067003088)

14.NS 10/0.4kV Islam Ferat Hyseni, Hidrocentrali te Shushtë (kodi: 61067003351).

Vendet: Kabash, Buzovik, Kabash, Binqë, Shushtë dhe Debëlldeh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i shtyllave të drurit të kalbura me shtylla të reja të drurit.

Dalja ka BRRE!