Punime në rrjet, KEDS tregon për vendet ku nesër dhe pasnesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër dhe pasnesër do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

28.02.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 20kV Breznica (Kodi: 15019009) prej 10:00 deri në  ora 16:00

Vendet: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- punimi i kokave kabllovike.

Gjilan

 1.

NS 110/35/10 kV Vitia

Nga  Dalja 10/0.4 kV [kV] Gërmova

Në NS 10/0.4 kv Stabilimentin shpërndarës nga ora 10:40 deri  15:00  do të ndërprehen këta trafostacione:

1.TS 10/0.4 kV Kabash- te Kisha (kodi:61067003063)

2.TS 10/0.4 kV Buzovik-Te Bilalli (kodi:61067003064)

3.TS 10/0.4 kV Kabash – Blinda (kodi:61067003075)

4.TS 10/0.4 kV Kabash – Kulla (kodi:61067003076)

5.TS 10/0.4 kV Binça (kodi:61067003078)

6.TS 10/0.4 kV Shushët (kodi:61067003079)

7.TS 10/0.4 kV Buzovik – Te Bilalli (kodi:61067003080)

8.TS 10/0.4 kV Debëllde – Hyrje (kodi:61067003081)

9.TS 10/0.4 kV Debëllde Hasani (kodi:61067003082)

10.TS 10/0.4 kV Arena Sport (kodi:61067003083)

11.TS 10/0.4 kV Binqa-e re (kodi:61067003084)

12.TS 10/0.4 kV Kabash – te varrezat (kodi:61067003087)

13.TS 10/0.4 kV Debëllde Q.e Skijimit (kodi:61067003088)

14.TS 10/0.4 kV Islam Ferat Hyseni, Hidrocentrali te Shushtë (kodi:61067003351)

15.TS 10/0.4 kV Dina Com (kodi:61067003065)

Vendet: Kabash, Binqë, Shushët, Buzovik, Debëllde, Hidrocentrali te Shushët.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- ndërrimi i shtyllave të drurit në Dobëllde.

Vërejtje: Dalja ka BRRE.

01.03.2023

Punime në projekte investive

 Prishtinë

 1.

Nga  NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im.

Do të mbesin pa tension këta nënstacione nga ora 09:00 deri ora 10:00 dhe nga ora  15:00 deri 16:00.

1.NS 10/0.4kV  Llapnasella 3       (kodi: 19000035121)

2.NS 10/0.4kV Llapnasella 1        (kodi: 19000035123)

3.NS 10/0.4kV Llapnasella 2        (Kodi: 19000035122)

4.NS 10/0.4kV Kamp-shtëpiza- Petrit Deçani       (Kodi: 19000035011)

5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc       (Kodi: 19000035013)

6.NS 10/0.4kV NTP” ARBËRIA”(Clirimi)  (Kodi: 19000035016)

7.NS 10/0.4kV Banesa Private te shkolla  L.P.      (Kodi: 19000035020)

8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri(Depo te Luli)              (Kodi: 19000035028)

9.NS 10/0.4kV Petroll Company                (Kodi: 19000035029)

10.NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku)          (Kodi: 19000035097)

11.NS 10/0.4kV UKABI   (Kodi: 19000035098)

12.NS 10/0.4kV Marigona 3         (Kodi: 19000035099)

13.NS 10/0.4kV JEHONA   Ts Priv.              (Kodi: 19000035100)

14.NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani            (Kodi: 19000035101)

15.NS 10/0.4kV Autosallon Toni                (Kodi: 19000035105)

16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu       (Kodi: 19000035153)

17.NS 10/0.4kV Grupi I bizneseve”Delux”(Toverlani)     (Kodi: 19000035247)

18.NS 10/0.4kV Preoci 3  ( TE Mercedesi)              (Kodi: 19000035003)

19.NS 10/0.4kV  Mercedes  Mita (Pumpa e benzinës)     (Kodi: 19000035004)

20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”          (Kodi: 19000035156)

21.NS 10/0.4kV Gani Aliu             (Kodi: 19000035161)

22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti               (Kodi: 19000035164)

23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk     (Kodi: 19000035237)

24.NS 10/0.4kV Merkom Komp.PEZHO(Arif Elshani)        (Kodi: 19000035039)

25.NS 10/0.4kV Fura  Kobake      (Kodi: 19000035042)

26.NS 10/0.4kV  N.T.”Luli”-Lulzim Marevci          (Kodi: 19000035044)

27.NS 10/0.4kV Albert Rudari     (Kodi: 19000035045)

28.NS 10/0.4kV  Naser Mustafa-objekti banesor               (Kodi: 19000035047)

29.NS 10/0.4kV  Afrim Hoxha     (Kodi: 19000035048)

30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi “Star Trade”SH.P.K.          (Kodi: 19000035137)

31.NS 10/0.4kV Objekti privatate Hamdi Mehmeti (objekti Elipsa)          (Kodi: 19000035012)

32.NS 10/0.4kV Internation health centar (Spitali turk)  (Kodi: 19000035043)

33.NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni       (Kodi: 19000035049)

34.NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA          (Kodi: 19000035104)

35.NS 10/0.4kV Basri Shahini      (Kodi: 19000035108)

36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Selle (Kodi: 19000035109)

37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-objekti afarist      (Kodi: 19000035113)

38.NS 10/0.4kVLl. Sello 4 (Kodi: 19000035120)

39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti        (Kodi: 19000035129)

40.NS 10/0.4kV  Thesar Llapashtica          (Kodi: 19000035138)

41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk        (Kodi: 19000035146)

42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k     (Kodi: 19000035159)

43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk         (Kodi: 19000035162)

44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci                (Kodi: 19000035163)

45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI”             (Kodi: 19000035240)

46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli “VAM-TRADE”SH.P.K    (Kodi: 19000035241)

47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi   (Kodi: 19000035245)

48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”- Isak Ademi               (Kodi: 19000035248)

49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi: 19000035249)

50.NS 10/0.4kV Te Fati IM            (Kodi: 19000035264)

  1. NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY                                              (Kodi: 19000035276)

52.NS 10/0.4kV DIZI METAL SH.P.K  Idriz Hasani                             (Kodi: 19000035271)

53.NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani                                                      (Kodi: 19000035270)

54.NS 10/0.4kV EURO ABI”SHPK-                                                       (Kodi: 19000035286)

55.NS 10/0.4kV AMERICAN HOSPITAL KOSOVA II SH.P.K  K. A.   (Kodi: 19000035290)

56.NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani                                                      (Kodi: 19000035273)

57.NS 10/0.4kV Veprim Hajredin Karaçica                                        (Kodi: 19000035302)

Vendet: Llapnasella  dhe bizneset përgjatë rrugës Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7

Nga NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im do të ndërprehen nga ora 09:00 deri ora 16:00

TS 10/0.4kV Lapnasella 2                                       (kodi:19000035122)

TS 10/0.4 kV TS “Qendra Multifunksionale” (kodi:19000035242)

Vendet: Llapnasella 2  dhe Qendra Multifunksionale”.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e shtyllave dhe përçuesve – në projektin LOT 35/2021 Feeder 2.

3.

Nga NS 220/10 [kV] Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bainca (kodi: 16100008) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Baincë, Domanek, Tërdevc dhe Abri.

Arsyeja: Projekte investive, përmirësimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni për pranim teknik – realizimi I tokëzimit të konzollave, rregullimi i ndarësit dhe kabllove në trafostacion.

4.

NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7

Nga NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im do të nderprehet:

TS 10/0.4kV Kompleksi Kulturor Sportiv – Llapnasellë (kodi:19000035109) nga ora 09:00 deri ora 16:00

Vendet: TS 109 Kompleksi kulturor Sportiv – Llapnasellë.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e shtyllave dhe përçuesve – në projektin LOT 35/2021 Feeder 2.

01.03.2023

Punime nga pala e tretë

 Prishtinë

1.

TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7

Nga Dalja 10 KV J28 Viva Fresh do të nderprehet:

TS 10/0.4kV TS  Buqaj ( Eulexi-Dogana)   (kodi: 19000028080) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: TS 080  Buqaj ( Eulexi-Dogana).

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Pejë

 1.

Nga TS 110/10 kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Vrella (kodi: 54000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen në bazë të pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.