Punimet në rrjet, KEDS njofton se ku do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër, më 09.05.2024, do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik.

Si rezultat, në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Batllava do të ndërpritet:

Dalja 10kV Orllani (kodi: 14015002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Kushevit, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2, Orllani, Vikendicat, Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

2.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet:

TS 10/04kV Pompa Dini (kodi: 14000009088) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Konushevc 1 (kodi: 14000009089) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Burric (kodi: 14000009091) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Konushevc-Visokët (kodi: 14000009222) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Konushevc-Berishët ZPRR 2015(kodi: 14000009254) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Sibovc Llapi (kodi: 14000009365) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Sibovc Zeka (kodi: 14000009366) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Sibovc I epërm (kodi: 14000009224) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Konushevc, Sibovc dhe Burricë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

4.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Montingu-Bërnicë (kodi: 15019007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Bërrnica, NSH Monting dhe Noti.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, energjizimi i NS 10/0.4 k V Mazgit Syn Hill.

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

Nga  TS 110/35/10kV Rahoveci (H05) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Malisheva (H07) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 09:00  deri në ora 16:00.

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator), 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumatorë), Spitali i Qytetit në rrugën 608 Hamdi Berisha, 535 Prof. Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Uiliam Uoker; fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 557 Bedri Berisha (1 konsumator); fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës, Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë, Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë, Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë, Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë, Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Projekte investive, instalimi i përçuesit ACCC në linjën 35 kV Rahovec – Malishevë si dhe ndërrimi i izolatorëve 35kV.