Postet nga: Ndërprerje të rrymës

Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete ...

Punime për siguri të sistemit, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete ...

Punime në rrjet, KEDS tregon për vendet ku nesër dhe pasnesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër dhe pasnesër do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit dhe si ...

Punime në rrjet, KEDS njofton për vendet ku do të ketë ndërprerje të energjisë nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit dhe si rezultat në disa ...

Punime në rrjet, KEDS tregon për vendet ku të martën dhe të mërkurën do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të martën dhe të mërkurën do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik ...

Punime në sistemin energjetik nga KEDS, vendet ku nesër priten ndërprerje të rrymës

Kompania për shpërndarjen e energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se nesër për shkak të punimeve në sistemin energjetik në disa lokalitete do të ketë ...