Punimet në rrjet, KEDS njofton se ku do të ketë të dielën ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër, më 12.05.2024, do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik vetëm në Prishtinë.

Si rezultat, në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari:

Punime nga palët e treta

1.

NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

Nga Dalja 10[kV] Fshatrat 1 prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Pa tension mbesin:

NS 10/0.4[kV]  Qershijat        (Kodi:14000009064)

NS 10/0.4[kV]  Poterët           (Kodi:14000009065)

NS 10/0.4[kV]  Gobelovit       (Kodi:14000009066)

NS 10/0.4[kV]  Kulla Havollë(Hodollët) (Kodi:14000009067)

NS 10/0.4[kV]  Cakit  (Kodi:14000009068)

NS 10/0.4[kV]  Muqiqet          (Kodi:14000009069)

NS 10/0.4[kV]  Nelakët                  (Kodi:14000009070)

NS 10/0.4[kV]  Muratovit      (Kodi:14000009071)

NS 10/0.4[kV]  Kamerollet     (Kodi:14000009072)

NS 10/0.4[kV]  Sekiraq mulliri priv   (Kodi:14000009073)

NS 10/0.4[kV]  Sekiraq 1        (Kodi:14000009076)

NS 10/0.4[kV]  Sekiraq 2        (Kodi:14000009077)

NS 10/0.4[kV]  Sekiraq 3        (Kodi:14000009078)

NS 10/0.4[kV]  Gllamnik automekanik priv  (Kodi:14000009079)

NS 10/0.4[kV]  Kertoket        (Kodi:14000009080)

NS 10/0.4[kV]  Qeshmja         (Kodi:14000009081)

NS 10/0.4[kV]  Arbanashet    (Kodi:14000009082)

NS 10/0.4[kV]  Lahovit          (Kodi:14000009083)

NS 10/0.4[kV]  Derllup           (Kodi:14000009084)

NS 10/0.4[kV]  Kosumovit     (Kodi:14000009085)

NS 10/0.4[kV]  Te shkolla      (Kodi:14000009087)

NS 10/0.4[kV]  Konushevc 2  (Kodi:14000009090)

NS 10/0.4[kV]  Objekti privat Avdyl Jakupi (Kodi:14000009212)

NS 10/0.4[kV]  Llapashticë e Ulët      (Kodi:14000009217)

NS 10/0.4[kV]  Lagja e Gjinolleve-Gllamnik bashkinvestim (Kodi:14000009228)

NS 10/0.4[kV]  Sibovc Zeka   (Kodi:14000009217)

NS 10/0.4[kV]   Gllamnik-Qupolli      (Kodi:14000009198)

NS 10/0.4[kV]  Ibrahim Bucaliu”HIB PETROL”SH.P.K     (Kodi:14000009253)

NS 10/0.4[kV]  Llapashticë te Bunari ZPRR 2017    (Kodi:14000009279)

NS 10/0.4[kV]  Llapashticë Hodollët ZPRR 2017     (Kodi:14000009280)

NS 10/0.4[kV]  Llapashticë Bajraktarët te lisi ZPRR 2017  (Kodi:14000009281)

NS 10/0.4[kV]  Llapashticë Lutollët ZPRR 2017      (Kodi:14000009282)

NS 10/0.4[kV]  Gllamnik lagja Ramocëve ZPRR 2017         (Kodi:14000009288)

NS 10/0.4[kV]  Gllamnik Kërtokët 2 ZPRR 2017     (Kodi:14000009291)

NS 10/0.4[kV]   Muhidin (Sami) Havolli “Samia” shpk         (Kodi:14000009296)

NS 10/0.4[kV]  Sadovit ZPRR 2018   (Kodi:14000009311)

NS 10/0.4[kV]  Llapashticë lagja Ahmeti ZPRR 2018          (Kodi:14000009312)

NS 10/0.4[kV]  Muqiqët 2 ZPRR 2018          (Kodi:14000009307)

NS 10/0.4[kV]  Përveticët ZPRR 2018          (Kodi:14000009308)

NS 10/0.4[kV]  Gllamnik te Shtëpia e Shëndetit ZPRR 2018            (Kodi:14000009320)

NS 10/0.4[kV]  Kosumovit ZPRR 2018         (Kodi:14000009321)

NS 10/0.4[kV]             (Kodi:14000009322)

NS 10/0.4[kV]             (Kodi:14000009326)

NS 10/0.4[kV]             (Kodi:14000009341)

NS 10/0.4[kV]             (Kodi:14000009347)

NS 10/0.4[kV]             (Kodi:14000009351)

NS 10/0.4[kV]  Konushefc -Visoket bashkinv.           (Kodi:14000009370)

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10kV, sipas zgjidhjes teknike.