Policia kërkon ndihmë për gjetjen e një personi nga Peja (FOTO)

Policia e Kosovës ka kërkuar ndihmë nga qytetarët për vendndodhjen e një personit të dyshuar nga Peja.

Personi i kërkuar është Argan Krasniqi, 30 vjeçar.

Sipas komunikatës për media të PK-së, i dënuari është i kërkuar për veprën penale: Blerje, posedim, shpërndarje dhe shitje e paautorizuar e narkotikeve, substancave psikotrope apo analoge.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

192 dhe 080019999 (pa pagesë)

039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë

E-mail adresa: [email protected]

Ky është personi në kërkim nga Policia e Kosovës: