Postet nga: Person ne kerkim

Policia kërkon bashkëpunim nga qytetarët për gjetjen e të dyshuarit për grabitje të armatosur në Ferizaj - FOTO

Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj ka kërkuar bashkëpunim nga qyetetarët për të ndihmuar në gjetjen e një personi në kërkim policor.

Arrestohet në Fushë-Kosovë shtetasi i Maqedonisë së Veriut, u arratis në Kosovë gjatë ditëve të pushimit që ia dha burgu

Policia e Kosovës ka arrestuar në Fushë-Kosovë një person që kërkohej nga Maqedonia e Veriut pasi dyshohet se teksa po shfrytëzonte një pushim të dhënë ...

Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për arrestimin e të dyshuarit për fajde (FOTO)

Policia e Pejës ka kërkuar ndihmën e qytetarëve me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e një personi të dyshuar.

Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për arrestimin e këtij personi

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë  ka kërkuar bashkëpunim nga qytetarët për vendndodhjen e Anton (Fazli) Bajramaj i  kërkuar për veprat penale për ...

(FOTO) Policia kërkon ndihmë për gjetjen e një të dyshuari për drogë

Policia e Pejës me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e një të dyshuari ka kërkuar bashkëpunim me qytetarët.

Arrestohet 25-vjeçari, kërkohej nga Gjykata e Ferizajt

Një 25-vjeçar me inicialet S.R. është arrestuar gjatë ditës së sotme nga Policia e rajonit të Ferizajt.

Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për identifikimin e një të dyshuari për therje me thikë

Policia e Kosovës po kërkon bashkëpunimin e qytetarëve për të identifikuar një person të dyshuar për therje me thikë.

Ekskluzive! Në kërkim të biznesmenit të zhdukur, rastësisht policia gjen të kërkuarin për trafik droge

Ky është Ferdinant Rrushi i kërkuar ndërkombëtar për trafik droge prej 12 prillit 2021, por prania e emrit të tij në kartelën e kuqe u zbulua rastë...