Vënia e gurit të themelit të pikës kufitare Stançiq-Bellanoc – Foto: Faqcebook/BujarOsmani

Miratohet vendimi për shpronësime shtesë në pjesën te kufiri në Stançiq

Qeveria në detyrë në mbledhjen e 36-të ka miratuar vendimin përfundimtar për shpronësimin shtesë për interes publik të pronave të paluajtshme, të cilat preken nga ndërtimi i objektit të pikë-kalimit kufitar mes Republikës së Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut, në Stançiq të komunës së Gjilanit.

Kështu ka njoftuar Zyra e Kryeministrit përmes një komunikate.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!