Sheshi para Qeverise dhe Kuvendit të Kosovës - FOTO: KALLXO

Mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

 

Kryesia e Kuvendit të Kosovës, sot mban mbledhjen e radhës, në të cilën janë paraparë tre pika të rendit të ditës.

Fillimisht është propozimi për formimin e grupeve të miqësisë.

Si pikë e dytë është propozimi i anëtarëve në delegacione për përfaqësim të Kuvendit më organizata ndërkombëtare.

Ndërsa si pikë e tretë do t’i lihet hapësirë shqyrtimit të kërkesave të mundshme.

Kryesia do të mblidhet prej orës 11:00.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!