Postet nga: Armend Muja

Deputeti Muja e pyet ish-drejtorin e KEK-ut: A është e vërtetë se e keni blerë banesën 7 mijë euro?

Ish-drejtori i Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK), Arben Gjukaj, dhe ish-anëtarët bordit, Agim Nika, Izet Ibrahimi, Flamur Keqa dhe Ismajl Januzi, janë duke u intervistuar nga ...

Komisioni hetimor për energji interviston Njazi Thaçin e Ymer Dragushën

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, ka intervistuar sot dëshmitarët që kanë udhëhequr prokurimin në ...

Komisioni hetimor interviston menaxhmentin e KOSTT-it për periudhën 2006-2008

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022 intervistoi sot menaxhmentin e KOSTT-it për periudhën 2006-2008.

Muja: Deklarata e ish-drejtoreshës së KEK-ut për marrjen e banesës, kundërthënëse me gjetjet e Auditorit

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Armend Muja, në mbledhjen e Komisionit hetimor për energji ka thënë se deklarata e ish-drejtoreshës së Korporatës Energjetike të Kosovë...

Komisioni Hetimor, menaxhmenti 2006 - 2008 pyetet se çka ka ndodhur me banesat e KEK-ut

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, ka nisur intervistimin e menaxhementit të Korporatës Energjetike të Kosovës (...

Shfuqizohet vendimi i vitit 2018, punëtorët e KEK-ut do të marrin thëngjill në formë dhurate

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, në Komisionin për Ekonomi dhe Industri ka paraqitur raportin për gjendjen me krizën energjetike dhe vendimet e marra nga ana e qeverisë.

Pozitë e opozitë në Komisionin hetimor për energji nuk arrijnë të votojnë listën e dëshimtarëve

Deputetët e pozitës dhe opozitës, anëtarë të Komisionit Hetimor Parlamentar në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, kanë dështuar të miratojnë listën ...

Muja: Politika e ka pasur fajin për gjendjen në të cilën ka qenë RTK-ja

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Armend Muja, ka thënë se në të kaluarën ka pasur raste kur të afërmit e anëtarëve të Komisionit pë...