Postet nga: Kryesia e Kuvendit

Më 19 tetor Kuvendi mban seancën e radhës

Të martën e ardhshme, më 19 tetor 2021, në orën 10:00, do të mbahet seanca plenare e radhës e Kuvendit të Kosovës.

Abelard Tahiri për situatën në veri: Përkrahim vendosjen e ligjshmërisë në Kosovë

Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës, Abelard Tahiri, ka folur për situatën e krijuar në veti të Kosovës. Ai tha se e pë...

Besnik Tahiri kërkon seancë të jashtëzakonshme për situatën në veri

Besnik Tahiri, kryetar i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit të Kosovës, tha se e ka paraqitur ...

Kryesia e Kuvendit mblidhet sot, këto janë pikat e rendit të ditës

Kryesia e Kuvendit të Kosovës sot do të mblidhet për të caktuar seancën e parë për sesionin vjeshtor dhe për të diskutuar disa nga pikat ...

Nis mbledhja e Kryesisë, pritet të përcillen për seancë të Kuvendit katër projektligje

Në Kuvendin e Kosovës ka filluar të mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit.

Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, pikë e rendit të ditës edhe zgjedhja e anëtareve të ri të Bordit të RTK-së

Ka nisur mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës në të cilën po diskutohen 13 pika të rendit të ditës.

Dështon mbledhja e kryesisë, PDK fajëson pozitën

Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit e paraparë të mbahet sot ka dështuar.

Kryesia e Kuvendit mblidhet sot

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të takohet sot në orën 13:00 për të mbajtur mbledhjen e radhës.