Lista e kandidateve për Kuvend Komunal në Komunën e Drenasit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pak më parë ka bërë publike listën e kandidatëve për asamblistët nëpër komuna.

Komuna e Drenasit (Gllogovcit) do të përfaqësohet nga gjashtë parti politike.

14 vende në Kuvendin Komunal në Drenas do të ndahen për Partinë Demokratike të Kosovës, tetë vende për Demokratët për Drenasin, pesë vende për Lëvizjen Vetëvendosje, dy vende për Iniciativën Green për Drenasin, si dhe nga një vend për Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës dhe Lidhjen Demokratike të Kosovës.

Duke klikuar KËTU mund të gjeni listën e plotë të kandidatëve për asamblistë.