Postet nga: Zgjedhjet

Dyshime për mashtrime në ditën e dytë të zgjedhjeve në Rusi

Dyshimet për mashtrime të mëdha zgjedhore kanë përcjellë ditën e dytë të zgjedhjeve në Rusi.

Para zgjedhjeve, kryetarët e komunave ndajnë mijëra leje për ndërtim

Tre muaj para se të mbahen zgjedhjet lokale në Maqedoninë e Veriut, një pjesë e komunave kanë ndarë katërfish më shumë leje për ndërtim nga sa ndahen ...

Ramadani: Nuk do të mund t'i rrënojmë objektet e mëdha në Ferizaj

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të Komunës së Ferizajt, Valon Ramadani tha se nëse marrin pushtetin nuk do të mund të rrënojnë objektet ...

Premtimet e kandidatëve të Ferizajt për rininë

Kandidatët të cilët po kërkojnë votat e ferizajasve për ulësen e kryetarit kanë dhënë premtimet e tyre për rininë e këtij qyteti.

Njeriu më i pasur në Liban është zgjedhur prapë kryeministër i vendit

Najib Mikati i cili ka shërbyer dhe dy herë më parë si kryeministër i Libanit, është zgjedhur prapë në këtë pozitë, raporton CNN.

Si mund të shkurtohet periudha e fushatës zgjedhore?

Asnjë nga partitë politike në Kosovë, nuk kanë parashtruar ndonjë kërkesë në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, lidhur më shkurtimin e periudhës se fushatës për zgjedhjet lokale ...

KQZ nuk e certifikoi, por Lushtaku thotë se do të jetë në krye të qeverisjes së Skenderajt

Përmes një video – incizimi, ish kryetari i komunës së Skenderajt, Sami Lushtaku i është drejtuar qytetarëve të kësaj komune.

Sot përfundon afati për regjistrim të votuesve jashtë Kosovës