Peja

Këta janë asamblistët që fituan ulëse në Kuvendin Komunal në Pejë (DOKUMENT)

Në Kuvendin Komunal të Pejës 6 parti do të kenë asamblistë sipas rezultateve të shpallura nga KQZ.

LDK ka 15 asamblistë, AAK ka 7, LVV 6, PDK 5 dhe dy parti boshnjake më nga një asamblistë.

Këtu mund ta gjeni listën e plotë të kandidatëve të zgjedhur për Asamblenë e Pejës.