IMPACT-aktivitet, foto: Kallxo.com

"Impact" me aktivitet në përkujtim të viktimave të komunikacionit rrugor (FOTO)

Qendra për Zhvillim Multikulturor – Impact, përmes një aktiviteti ka shënuar ditën vendore të përkujtimit të viktimave në komunikacion rrugor.

Simbolika e këtij aktiviteti ishin dy fëmijë, njëri prej tyre simbolizonte viktimën në komunikacion rrugor, derisa tjetri po luante në violinë pranë trupit të shtrirë.

Aktiviteti u zhvillua në tri vendkalime në Prishtinë: tek Hotel Grand, Newborn dhe para Hotel Sirius.

Më poshtë gjeni disa pamje nga ky aktivitet:

IMPACT-aktivitet, foto: Kallxo.com
IMPACT-aktivitet, foto: Kallxo.com
IMPACT-aktivitet, foto: Kallxo.com
IMPACT-aktivitet, foto: Kallxo.com
IMPACT-aktivitet, foto: Kallxo.com