Graçanicë, vidhet një pistoletë me 30 fishekë dhe stoli ari

Një burrë nga Graçanica ka raportuar se disa persona të panjohur i kanë depërtuar me forcë në shtëpi dhe i kanë vjedhur një pistoletë me dy karikatorë dhe 30 fishekë (me leje) si dhe stoli ari.

Në raportin e Policisë thuhet se rasti është duke u hetuar nga njësitë relevante

Rasti ka ndodhur dje rreth orës 19:30