Postet nga: Graçanicë

Graçanicë – Dëgjoi krismën e armës, djali gjeti babanë e vdekur në dhomën e tij

 

Graçanicë - Gruaja sulmohet nga dy burra

Dy burra janë arrestuar nga Policia e Kosovës, pasi njëri e ka sulmuar fizikisht një grua si dhe tjetri të njëjtën e ka sulmuar seksualisht.

Ambasada amerikane: Politika nuk ka vend në sport

Ambasada amerikane në Kosovë e ka uruar futbollistin e ri serb nga Graçanica, Ilija Iviq, që po frymëzon të rinjtë të ndjekin ëndrrat e tyre.

Graçanicë: Prifti e lajmëron në Polici personin që e theu derën e Kishës

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka marrë informacion se një person ka dëmtuar kishën ortodokse “Knez lazar” në fshatin Gushterica e Poshtme, të Graçanicës.

Babai në Graçanicë rrah vajzën e tij

Një vajzë në Graçanicë ka raportuar mbrëmë në policisë për një rast të dhunës në familjen e saj.

Sulmon bashkëshorten, arrestohet

Në Graçanicë Policia ka arrestuar një burrë , i cili dyshohet se pas një mosmarrëveshje e ka sulmuar bashkëshorten e tij.

Policia e Kosovës në Graçanicë trajton temën e trafikimit me njerëz

Policia e Kosovës në bashkëpunim me disa institucione tjera ka mbajtur sot në Graçanicë një tryezë me temën “Ndihmo në parandalimin dhe luftimin e trafikimit me ...

Graçanicë, një burrë sulmon një burrë tjetër

Një burrë shqiptar është ankuar në Policinë e Kosovës se është sulmuar fizikisht nga një burrë serb pas një mosmarrëveshjeje.