Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Exit Poll i RTV Dukagjinit e nxjerr Bedri Hamzën dhe Gazmend Muhaxherin fitues pa balotazh

Exit Poll i Ubo Consulting dhe RTV Dukagjini e ka nxjerr Gazmend Muhaxherin kryetar të Pejës duke i fituar zgjedhjet pa balotazh.

Exit Poll i Ubo Consulting dhe RTV Dukagjinit e ka nxjerrë fitues të zgjedhjeve kandidatin e PDK-së për kryetar të komunës, Bedri Hamzën.

Hamza sipas Exit Poll ka marrë 53% ndërsa Agim Bahtiri me 34.5%.

Ky Exit Poll është përgatitur nga UBO Consulting në bashkëpunim me RTV Dukagjinin.

Të dhënat e këtij Exit Polli janë prezantuar Valon Feka nga UBO Consulting.

Margjina e gabimit të këtij Exit Polli sipas Fekës është 2 pikë të përqindje