Dëmtohen veturat e ekipit të KALLXO.com dhe RTV Dukagjini - PAMJE

Veturat e ekipit të gazetarëve të KALLXO.com dhe RTV Dukagjini janë dëmtuar të hënën në mesditë nga persona të panjohur në Leposaviq.

Veturave u janë shpërthyer gomat dhe janë vizatuar simbole nacionaliste serbe.

Gazetarja e KALLXO.com, Adelinë Ahmeti ka konfirmuar se ekipi janë mirë por tha se vetëm ka gjetur të dëmtuara.

KALLXO.com raportoi se në mesin e protestuesve ka edhe persona të maskuar.

Që nga orët e hershme të mëngjesit, ekipet e KALLXO.com po raportojnë nga veriu i vendit ku qytetarë lokal serb po protestojnë duke kundërshtuar vendosjen e kryetarëve të zgjedhur në objektet komunale.

Situata në veri – Pamje