Rrëfimi i ekipit që dokumentoi korrupsionin - LIVE

Ministra, deputetë, prokurorë, gjykatës, policë e biznesmenë u përballën me aktakuza për korrupsion si rezultat i raportimeve në Kallxo.com.

Ekipi i KALLXO.com gjatë vitit 2023 prodhoi mbi 1,000 hulumtime.

Në edicionin special të emisionit “KALLXO Përnime”, gazetarët rrëfejnë për sfidat dhe sukseset e punës në vitin 2023.

www.kallxo.com