Postet nga: Veriu

VIDEO - Veriu po monitorohet nga organet e rendit

Në veri të vendit po vazhdon të ketë monitorim nga organet e rendit, saktësisht nga Policia e Kosovës, EULEX-i dhe KFOR-i pas tensioneve të fundit të cilat u ...

Ura e Ibrit vazhdon të mbikëqyret nga forca të sigurisë - FOTO

Policia e Kosovës, KFOR, Carabinieri MSU janë parë duke qëndruar në urën e Ibrit në Mitrovicën e Veriut.

Ambasadori gjerman: Dhuna e djeshme ndaj zyreve zgjedhore komunale është e papranueshme

Ambasadori gjerman në Kosovë, Jorn Rohde ka reaguar në lidhje me incidentet që kanë ndodhur dje në veri të vendit, ku u dëmtuan zyrat e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve ...

Bora mbulon zonat veriore të Shqipërisë - VIDEO

Të mërkurën kanë nisur reshjet e dëborës në akset Bogë-Theth dhe Tamarë-Vermosh në Shqipëri,  të cilat janë me një intensitet të ulët.

Qeveria thotë se bën dialog me serbët, por jo publikisht

Qeveria e Kosovës thotë se është duke zhvilluar dialog me serbët lokalë, përkatësisht me përfaqësuesit e tyre dhe me disa organizata të shoqërisë ...

KQZ njofton për afatin e regjistrimit për votim jashtë Kosovës për katër komunat veriore të vendit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se më 26 nëntor ka filluar periudha e aplikimit për regjistrim për votim jashtë Kosovës për zgjedhjet e jashtëzakonshme pë...

Baza ligjore për kthimin e serbëve në institucionet e Kosovës

Pjesëtarët e komunitetit serb, të cilët janë larguar nga institucionet e drejtësisë në veri të Kosovës dhe nga Policia, mund të kthehen në pozitat e ...

KQZ cakton 4 U.D. të zyrtarëve komunal të zgjedhjeve në veri, vijnë nga komunat e tjera

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është duke vazhduar me përgatitjet për organizimin e zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar të katër komunave në veri të Kosovës.