Mësimi dual në Kosovë - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet konferenca kushtuar mësimit dual.

Si do të funksionojë mësimi dual në Kosovë?

Sa shkolla po marrin pjesë në mësimin dual?

A ka ndikuar ikja e punëtorëve që bizneset të marrin nxënës si praktikantë?

Çka thonë shkollat dhe nxënësit për mësimin dual?

Çka thonë bizneset rreth kësaj praktike?

www.kallxo.com